leiber

Već skoro 60 godina firma „Leiber GmbH“, sa sedištem u Bramšeu, Donja Saksonija, je vodeći proizvođač specijalnih proizvoda na bazi kvasca "Made in Germany". Koristeći inovativne tehnike biotehnološke obrade, prirodna sirovina, pivski kvasac se transformiše u visoko kvalitetne proizvode koji nalaze primenu u ishrani životinja, spravljanju životnih namirnica, dodataka hrani i u sektoru biotehnologije.

U našoj ponudi su sledeći proizvodi:

 • „Leiber Brewer’s Yeast-BT“ - Kombinacija pivskog kvasca sa pivskim tropom

  Leiber Brewer’s Yeast-BT

  Proizvod na bazi pivskog kvasca koji sadrži 40 % pivskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) vezanog za 60 % pivskog tropa (trebera).

  Kroz jedinstvenu kombinaciju pivskog kvasca sa dijetetskim komponentama pivskog tropa, proizvod „Lieber BT-Bierhefe®“ utiče na efikasnu podršku varenja i procesa razmene materije kod životinja. Uz to, ovaj proizvod karakteriše visoki sadržaj, u buragu stabilnog, proteina iz osušenog pivskog tropa (UDP oko 46 %), koji proizvod „Lieber BT-Bierhefe®“ čini naročito interesantnim u ishrani preživara naročito muznih krava.

  Od primene ovog proizvoda posebno mogu da profitiraju profesionalci koji se bave ishranom konja (prihvatanje hrane od strane životinje i pozitivan uticaj na njen spoljašnji izgled).


 • „Leiber Brewer’s Yeast-BM“ - Kombinacija pivskog kvasca sa ječmenim klicama

  Leiber Brewer’s Yeast-BM

  Proizvod na bazi pivskog kvasca koji sadrži 40 % pivskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) vezanog za 60 % ječmenih klica.

  Kroz dopunjavanje ćelija pivskog kvasca (soj Saccharomyces cerevisiae) sa vrednim oligosaharidima i polisaharidima ječmenih klica, proizvod „Lieber BM-Bierhefe®“ stabilizuje gastro-intestinalnu funkciju i na taj način naročito intenzivno podržava proces varenja i razmene materije.

  Proizvod „Lieber BM-Bierhefe®“ je preparat namenjen štedljivim korisnicima i prikladan je pre svega za primenu u oblasti uzgoja i ishrane mladih životinja.

 • „Leiber Brewer’s Yeast-BTR“ - Kombinacija pivskog kvasca sa repinim rezancima

  Leiber Brewer’s Yeast-BTR

  Proizvod na bazi pivskog kvasca koji sadrži 40 % pivskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) vezanog za 30 % pivskog tropa i 30 % repinih rezanaca.


  Proizvod pozitivno utiče na procese razmene materije i funkciju gastro-intestinalnog trakta.

 • „Leiber Brewer’s Yeast-BW“ - Kombinacija pivskog kvasca sa mekinjama

  Leiber Brewer’s Yeast-BW

  Proizvod na bazi pivskog kvasca koji sadrži 40 % pivskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) vezanog za 60 % pšeničnih mekinja.

  Zahvaljujući kombinaciji pivskog kvasca, bogatog sa vitaminima B - grupe i mikroelementima, sa prirodnim vlaknima iz pšeničnih mekinja proizvod ima pozitivan uticaj na aktivnost gastro-intestinalnog trakta i procese razmene materije.

 • „Leiber Biolex MB40“ - Ćelijski zid pivskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) bogat β-glukanom i manan-oligosaharidima

  Leiber Biolex МB40

  Ćelijski zid pivskog kvasca sa visokim sadržajem 1,3-1,6-β-D-glukana i manan-oligosaharida, koji se dobija u procesu ekstrakcije rastvorljivih ekstrakata pivskog kvasca (100 % Saccharomyces cerevisiae).
  Proizvod poseduje veliku specifičnu površinu sa visokim kapacitetom vezivanja i inaktivacije nepoželjnih materija (npr. mikotoksina) i izazivača bolesti (npr. salmonela, E. koli i dr.).

  Prebiotičke materije u proizvodu služe kao supstrat za mikrofloru creva i buraga i efikasno utiču na procese varenja i adsorpcije.

  Kroz visok sadržaj 1,3-1,6-β-D-glukana proizvod aktivno utiče na rasterećenje imunog sistema životinja.

 • „Leiber MT-Mannan®

  Leiber Excel

  Proizvod „Leiber MT-Mannan®“ predstavlja kombinaciju prebiotski aktivnih komponenata ćelijskog zida kvasca, koje se jednim posebnim postupkom vezuju na takođe prebiotski aktivne noseće komponente pivskog tropa.

  Visoka koncentracija 1,3-1,6-β-D-glukana i manan-oligosaharida u kombinaciji sa dijetetski vrednim polisaharidima i oligosaharidima iz „prerađenih“ biljnih vlakana podržava optimalnu stomačnu i crevnu funkciju.

 • „Leiber BETA-S“ - β-glukan izolovan iz ćelijskog zida pivskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae).

  Leiber BETA-S

  Molekuli 1,3-1,6-β-D-glukana su izolovani primenom patentiranog procesa kojim se obezbeđuje očuvanje prirodne strukture molekula i njegove pune biološke aktivnosti, tako da je obezbeđeno njegovo puno prirodno imunomodulatorno dejstvo tokom prolaska kroz crevni trakt.

  Primenom ovog proizvoda, bogatog 1,3-1,6-β-D-glukanom, postiže se značajno rasterećenje metabolizma životinja i njihovog imunog sistema.

Rado Vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije. Raspoloženi smo da Vas posetimo i da Vam u direktnom kontaktu predstavimo firmu „Leiber GmbH“ i proizvode koje nudimo.

ZAHVALJUJEMO SE NA POVERENJU!


leibergmbh
www.leibergmbh.de»