leiber

Већ скоро 60 година фирма „Leiber GmbH“, са седиштем у Брамшеу, Доња Саксонија, је водећи произвођач специјалних производа на бази квасца "Made in Germany". Користећи иновативне технике биотехнолошке обраде, природна сировина, пивски квасац, се трансформише у високо квалитетне производе који налазе примену у исхрани животиња, справљању животних намирница, додатака храни и у сектору биотехнологије.

У нашој понуди су следећи производи:

 • „Leiber Brewer’s Yeast-BT“ - Комбинација пивског квасца са пивским тропом

  Leiber Brewer’s Yeast-BT

  Производ на бази пивског квасца који садржи 40 % пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae) везаног за 60 % пивског тропа (требера).

  Кроз јединствену комбинацију пивског квасца са дијететским компонентама пивског тропа, производ „Lieber BT-Bierhefe®“ утиче на ефикасну подршку варења и процеса размене материје код животиња. Уз то, овај производ карактерише високи садржај, у бурагу стабилног, протеина из осушеног пивског тропа (UDP око 46 %), који производ „Lieber BT-Bierhefe®“ чини нарочито интересантним у исхрани преживара нарочито музних крава.

  Од примене овог производа посебно могу да профитирају професионалци који се баве исхраном коња (прихватање хране од стране животиње и позитиван утицај на њен спољашњи изглед).


 • „Leiber Brewer’s Yeast-BM“ - Комбинација пивског квасца са јечменим клицама

  Leiber Brewer’s Yeast-BM

  Производ на бази пивског квасца који садржи 40 % пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae) везаног за 60 % јечмених клица.

  Кроз допуњавање ћелија пивског квасца (сој Saccharomyces cerevisiae) са вредним олигосахаридима и полисахаридима јечмених клица, производ „Lieber BМ-Bierhefe®“ стабилизује гастро-интестиналну функцију и на тај начин нарочито интензивно подржава процес варења и размене материје.

  Производ „Lieber BМ-Bierhefe®“ је препарат намењен штедљивим корисницима и прикладан је пре свега за примену у области узгоја и исхране младих животиња.

 • „Leiber Brewer’s Yeast-BTR“ - Комбинација пивског квасца са репиним резанцима

  Leiber Brewer’s Yeast-BTR

  Производ на бази пивског квасца који садржи 40 % пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae) везаног за 30 % пивског тропа и 30 % репиних резанаца.


  Производ позитивно утиче на процесе размене материје и функцију гастро-интестиналног тракта.

 • „Leiber Brewer’s Yeast-BW“ - Комбинација пивског квасца са мекињама

  Leiber Brewer’s Yeast-BW

  Производ на бази пивског квасца који садржи 40 % пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae) везаног за 60 % пшеничних мекиња.

  Захваљујући комбинацији пивског квасца, богатог са витаминима Б - групе и микроелементима, са природним влакнима из пшеничних мекиња производ има позитиван утицај на активност гастро-интестиналног тракта и процесе размене материје.

 • „Leiber Biolex МB40“ - Ћелијски зид пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae) богат β-глуканом и манан-олигосахаридима

  Leiber Biolex МB40

  Ћелијски зид пивског квасца са високим садржајем 1,3-1,6-β-Д-глукана и манан-олигосахарида, који се добија у процесу екстракције растворљивих екстраката пивског квасца (100 % Saccharomyces cerevisiae).
  Производ поседује велику специфичну површину са високим капацитетом везивања и инактивације непожељних материја (нпр. микотоксина) и изазивача болести (нпр. салмонела, Е. коли и др.).

  Пребиотичке материје у производу служе као супстрат за микрофлору црева и бурага и ефикасно утичу на процесе варења и адсорпције.

  Кроз висок садржај 1,3-1,6-β-Д-глукана производ активно утиче на растерећење имуног система животиња.

 • „Leiber MT-Mannan“

  Leiber Excel

  Производ „Leiber MT-Mannan®“ представља комбинацију пребиотски активних компонената ћелијског зида квасца, које се једним посебним поступком везују на такође пребиотски активне носеће компоненте пивског тропа.

  Висока концентрација 1,3-1,6-β-Д-глукана и манан-олигосахарида у комбинацији са дијететски вредним полисахаридима и олигосахаридима из „прерађених“ биљних влакана подржава оптималну стомачну и цревну функцију.

 • „Leiber BETA-S“ - β-глукан изолован из ћелијског зида пивског квасца (Saccharomyces cerevisiae).

  Leiber BETA-S

  Молекули 1,3-1,6-β-Д-глукана су изоловани применом патентираног процеса којим се обезбеђује очување природне структуре молекула и његове пуне биолошке активности, тако да је обезбеђено његово пуно природно имуномодулаторно дејство током проласка кроз цревни тракт.

  Применом овог производа, богатог 1,3-1,6-β-Д-глуканом, постиже се значајно растерећење метаболизма животиња и њиховог имуног система.

Радо Вам стојимо на располагању за све додатне информације. Расположени смо да Вас посетимо и да Вам у директном контакту представимо фирму „Leiber GmbH“ и производе које нудимо.

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ НА ПОВЕРЕЊУ!


leibergmbh
www.leibergmbh.de»